Het Familiegeheim

Je ontvangt een ouderwetse, handgeschreven brief uit Engeland. Dat is lang geleden! De inhoud van de brief zet je echter aan het denken. Na het overlijden van je oudoom wordt je uitgenodigd om naar zijn huis in Engeland te komen. Waarom heb je nooit eerder gehoord van die oudoom? Ook je ouders willen daar niets over loslaten. De brief roept meer vragen op dan hij beantwoordt. Wat voor geheim gaat er schuil in jouw familie? Boek een ticket naar Engeland en ga het avontuur aan!

Het familiegeheim is een online spel dat zich het beste laat vergelijken met een escape room. Je lost puzzels en raadsels op om verder te komen. Alles speelt zich online af dus #stayhome. Door middel van een telefoon- of videoverbinding kun je samenwerken met familie en vrienden om het raadsel te ontcijferen. In totaal duurt het spel 1 tot 3 uur. 

Speel het spel op een laptop of desktop voor de beste ervaring. Zoek naar aanwijzingen, klik erop en gebruik internet om meer informatie te vinden . Andere hulpmiddelen zoals een smartphone en pen en papier kunnen handig zijn. Werk samen met familie en vrienden door een videoverbinding open te zetten. Met één ticket kun je als team op meerdere apparaten inloggen of deel je scherm via skype of zoom.

Klik hier om het spel direct te bestellen op www.hetfamiliegeheim.nl

E-mailen
Bellen
Info