Voor wie of wat?

Familiedagen:
Moet jij dit jaar de familiedag organiseren en wordt het steeds lastiger om iets te bedenken, stop dan nu met zoeken er reserveer één van onze Escape games dan kom je zeker goed voor de dag met een leuke verrassende activiteit.

Bruiloften:
Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar een activiteit voor de daggasten, wanneer jullie b.v. foto’s aan het maken zijn, of wil je een ludieke toevoeging aan je feest, maar wil je een keer iets anders dan een photobooth, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Vrijgezellenfeesten:
Gaat jouw bestie binnenkort trouwen? Dan hoort een vrijgezellenfeest er zeker bij. Vaak valt het nog niet mee om iets leuks te bedenken voor een grote groep. Misschien hebben jullie al gekeken naar een Escape Room, maar het is lastig om een kamer te vinden waar jullie allemaal tegelijk kunnen spelen. Vaak moeten jullie jezelf opsplitsen in groepen en dat is toch minder leuk. Bij ons kunnen jullie met z’n allen tegelijkertijd hetzelfde spel spelen met wel 60 personen tegelijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Teambuilding:
Onze escape game ervaring brengt team-building naar een hoger niveau. Door creatief denken en probleemoplossende vaardigheden te stimuleren en tegelijkertijd samenwerking te creëren.
Een krachtige manier om een sterker team te bouwen:
* Deelnemers ontdekken elkaars sterke en zwakke punten door samen te werken in een team dat onder druk staat
* Managers observeren of nemen deel voor opbouwende kritiek en/of lof.
* Ontdek manieren om tijdsefficiëntie op de werkplek te maximaliseren.
* Onderscheid de leiders en aanhangers in de groep. 
Dit alles op een leuke, ongedwongen manier.

Onze Tohua Island game is zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen. Dus ook voor internationale groepen is dit een geschikt spel.

Bedrijfsevenementen:
Wij bieden u een innovatief en origineel kader voor uw bedrijfsevenement. Op een ongedwongen manier worden deelnemers geconfronteerd met een probleem dat onder tijdsdruk moet worden opgelost. Net als in de echte wereld zijn samenwerking en communicatie de sleutel tot succes.

Middelbare scholen/MBO/HBO:
Niets is zo belangrijk als groepsvorming binnen een klas of leerjaar. Tenslotte zullen de studenten door het jaar heen met grote regelmaat moeten samenwerken. Hoe prettig is het dan wanneer ze al direct weten met wie ze een goede klik hebben, wat de sterke en zwakke punten van iemand zijn en wie er wel of niet creatief aan de slag gaat met een lastig vraagstuk. Door leerlingen of studenten samen één van onze spellen te laten spelen zal dit snel duidelijk worden en zal het van toegevoegde waarde zijn gedurende het schooljaar of hun opleiding. 

E-mailen
Bellen
Info